Övrigt

Frukostguide till hotell

Det är gott med frukost. Särskilt på hotell. Något att se fram emot. Tyvärr kan det vara lite tunnsått med pålägg och annat som funkar för alla, även för oss som äter vegansk mat, (helt baserad på växter). Därför har jag gjort en guide för er som driver hotell, B&B, vandrarhem med tips på vad ett komplett frukostbord kan innehålla! Lovar att det är fler än veganer och vegetarianer som gillar de goda rörorna!

Ladda ner och använd, kära hotellägare. I väntan på att det funkar överallt kan du som ska iväg på resa i Sverige (och övriga Skandinavien) mejla iväg den till hotellet ett par dagar innan du kommer dit.

Comments
2 Responses to “Övrigt”
 1. Morgan skriver:

  Hej fina du!! Jag vill tacka dig så enormt mycket för den som nderbara sången skuggans land! Den går flera gånger varje dag just nu! Min mor dog för en tid sedan, och jag
  Har och har det tufft i livet. Men sången läker mig!!! Ville bara säga det!! Stort tack!🙏🙏🙏🙏 Morgan

 2. Christine skriver:

  Hej Morgan!
  Det känns väldigt fint att höra. Musiken är oöverträffad när det gäller att nå in och hjälpa till att läka oss. Det är i alla fall min erfarenhet. Utan musiken vet jag inte. Så sorgligt med din mamma och så sorglig den här livsresan kan vara, bitvis. Märkligt vad vi trots allt klarar av. Ett steg. Och sedan ett till.
  Hoppas du får ett bättre år 2022 och att du finner sådant som tröstar och ger kraft!
  Allt gott
  Christine

Leave A Comment