De är här


Jag har fått sällskap i sovrummet. I ett hörn står fjorton wellpappkartonger med böcker. I ett annat tre lådor med skivor. Aldrig förr har det hänt att jag haft det som skall releasas i så god tid – mer än en vecka innan. Det brukar, hur en än försöker, bli en nagelbitare – ”de har lovat att de kommer på förmiddagen…” Usch. Inget för ängsliga som jag. Och ibland är det fel nånstans, fel på bilder, textstycken som ramlat bort.

Med darrande händer öppnade jag första bokkartongen, greppade en Underverk – Skivboken, bläddrade igenom – jo, det verkar ok. Det är fint. Det känns bra. Lite senare på eftermiddagen ringde någon och sa något om Eldaregatan och jag hörde inte och förstod inte vad han sa och han förstod inte vad jag sa, men jag stövlade i alla fall ut genom porten och där stod en skåpbil med mina skivor. Även de ok! Klang och jubel!

Så nu är vi redo för releasemys på fredag. Har du vägarna förbi Amandas Teater, Nordostpassagen 61C strax nedanför mitt kära berg i Masthugget, Gbg, så för tusan, tveka inte – kom! Klockan 19 öppnar vi.

Leave A Comment