Beställ

Skivbok och CD: Underverk

Tio låttexter har sina begränsningar. Därför fick det bli en skivbok, där texterna finns med, tillsammans med ackord. Och plattan sitter på insidan pärmen.
Boken innehåller också många bilder och dessutom betraktelser kring kärleken – till Christines favoritstäder Göteborg och New York, till vänner, till mannen som försvann, till djuren, träden, till livet. Till Moder Jord, som vi behandlar så illa. Där finns också historier kring plattans tillblivelse, inklusive den obefintliga råttan i Nacksving…

Pris 250 kr

CD: Underverk

Det är pop, det är stort, det här albumet tar ut svängarna. Åter har Christine och Simon Ljungman samarbetat och det hela startade i New York med låtskrivande och lite inspelningar, som senare byggdes på i Göteborg och Nacksving studios. Simon har producerat och arrangerat och skrivit musik till två av sångerna. Två har de gjort tillsammans. Det övriga står Christine bakom och texterna är som vanligt hennes.

Pris 130 kr

CD: Ekon i det tysta

Det är akustiskt, ofta lågmält, ibland virvlande iväg mot pop och country, triggat av Simon Ljungmans gitarrspel. Det är vackra sångstämmor, cello och fiol. Texterna rör sig längs en slags grön tråd. Flera bär en bultande oro för vårt sätt att leva här på Jorden, andra handlar om de spår livet sätter i hjärtat och om den kärlek som överlever vintrar. Simon har producerat, arrangerat och skrivit musiken till en av låtarna, de övriga tretton står Christine bakom.

Pris: 130 kr

Bok: Om kärleken till livet på en vidunderlig planet

Varsamhet och förundran, miljö, mat, kärlek, hälsa och kreativitet. Det är vad den här boken handlar om. Patrik Gunnar Helin har gjort omslaget. Den är slutsåld, så nu finns den här att läsa som pdf. Med passmärken och allt! Varsågod!

Ladda ner PDF

CD: Guldstoft

Guldstoft - omslag

Släpptes 2003 och fick fina recensioner, bl a i Svenska Dagbladet

Pris: 100 kr

Bok: Ur det svarta

En samling dikter och dagboksutdrag om sorg och mörker, men där ändå hopp finns. Där det vackraste växer ur det svarta. Illustrationer av Patrik Gunnar Helin.

Pris: 80 kr

Comments are closed.